Gun jezelf een slanker lichaam, meer energie en meer zelfvertrouwen

Naar je ideale gewicht in 6 maanden tijd

Slank met Succes

Welkom bij mij! Het ‘Slank met Succes’ afslankprogramma is er speciaal voor kleine vrouwen (kleiner dan 1.67m) die niets liever willen dan hun overgewicht kwijtraken, zodat ze gezonder en met meer zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.

Aan het eind van het traject ben jij gegarandeerd én op een plezierige manier op je streefgewicht gekomen. Bovendien ben je ná het traject helemaal toegerust en in staat om op gewicht te blijven.

Waarom afvallen voor kleine vrouwen zo moeilijk is

Ik begrijp maar al te goed dat afvallen voor jou niet makkelijk is. Dat je keer op keer teleurstelling voelt als het zoveelste dieet bij jou niet werkt, terwijl bij anderen de kilo’s eraf vliegen. ‘Waarom lukt het hen wel en jou niet?’ denk je misschien.

De reden is simpel: jouw korte lengte is gewoon niet de perfecte match voor veel populaire en hoog aangeschreven diëten. Daarom is voor veel kleine vrouwen afvallen zo moeilijk, ook al doe je nog zo je best. Maak je dus geen zorgen! Het is niet jouw schuld dat je lichaam gewoonweg anders in elkaar zit dan dat van langere vrouwen.

Afslanken met succes kan echt, met het juiste dieet

Gelukkig betekent dat niet dat afslanken voor jou onmogelijk is! Als ervaren diëtist met ongeveer dezelfde lengte als jij, kan ik je verzekeren dat ook voor jou een slanker en gezonder lijf binnen handbereik is.

En nee, je hoeft jezelf niet maandenlang te martelen. Afvallen met succes én plezier is voor mij de enige acceptabele manier. En dat is precies wat jij gaat doen in het Slank met Succes programma.

Herken je jezelf?

Je wil zo graag naar die slankere versie van jezelf, maar…

Je hebt al zoveel geprobeerd zonder resultaat

Na al die zinloze dieetpogingen heb je het wel gehad. Je had graag die kilo’s kwijt gewild, maar inmiddels weet je écht niet meer wat je nog moet doen om af te vallen. Stiekem heb je de hoop opgegeven, maar ook dat voelt niet goed. Want je zit nog steeds niet lekker in je vel en kijkt nog steeds niet graag in de spiegel.

Diëten lijkt niet te combineren met je dagelijkse leven

Het kost je simpelweg te veel tijd en energie om steeds een apart potje te koken voor jezelf. De rest van je gezin gaat zich echt niet aan jou aanpassen, en dat wil je ook niet. En eigenlijk wil je dat wijntje ook niet laten staan. Al met al voelt het dieet als een te grote verandering in je leven. Met alle drukte en zorgen die je toch al hebt, kun je dat er net niet bij hebben.

Het is je nog niet gelukt een dieet vol te houden

Vol verwachting en vastberaden begin je aan het zoveelste dieet. Maar tijdens de eerste week weet je weer waarom je steeds gestopt bent. Het hongergevoel is niet te harden. En dan komen daar nog de onverwachte verleidingen en terugkerende snaaibuien bij. Zelfs voorspelbare moeilijke momenten vind je lastig te omzeilen, want die verjaardag of dat etentje wil je niet missen. Toch maar weer een stuk taart mee eten, anders is het zo ongezellig. Dag motivatie…

durf te veranderen afslanken, diëten

Daag jezelf uit om deze keer wél te slagen! Val in 6 maanden 8 kilo of meer af, zonder jouw plezier in het leven te verliezen.

Dit kan jij zijn!

Géén honger en wél guilty pleasures

Je dieet voelt bijna niet als een dieet. Tijdens het afvallen lijd je zowaar geen honger. Zelfs die echte guilty pleasures waar ze je ’s nachts voor mogen wakker maken, hoef je niet te laten staan.

Slank blijven zonder moeite

Het jojo gedoe is voor jou verleden tijd. Je hebt geleerd om je valkuilen en moeilijke momentjes te tackelen voordat ze zelfs gekomen zijn. Jij hebt en behoudt de controle met gemak.

Mooi en lekker in je vel

Eindelijk is de spiegel je beste vriend in plaats van je vijand. Dit zomerjurkje staat je nu zo goed! Je buik is weg en je benen komen fantastisch uit. Hallo nieuwe dag, ik kom eraan!  

Zeker van je zelf

Je hebt je nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. In plaats van krampachtig te focussen op je uiterlijk, voel je je heerlijk ontspannen in groepen mensen en zelfs tijdens het daten. Je bent niet alleen van buiten, maar ook vanbinnen een ander mens.

Barsten van energie

Na lange tijd kun je eindelijk jezelf en je gezin geven wat je altijd wenste: kwaliteit van leven. Je hebt veel meer energie dan vroeger. Het is geen punt meer om meer aandacht te geven aan de kinderen, je familie of je vrienden.

energiek voelend afslanken

Hi, ik ben Olivia

Eten was de rode draad door mijn leven en dat van mijn familie. En met eten bedoel ik bourgondisch eten. Het stond gelijk aan genieten van het leven. Maar voor mijn familie leidden hun eetgewoonten tot het tegenovergestelde. De gezondheidsproblemen die te danken waren aan overgewicht, namen het plezier in het leven juist weg.

Daarom besloot ik al vroeg dat ik het anders wilde aanpakken. Ik was vastbesloten te bewijzen dat je met lekker, gezond eten en voldoende lichaamsbeweging juist veel meer van het leven kunt genieten, omdat je gezonder, vitaler en lekkerder in je vel bent.

Daarom heb ik me als diëtiste gespecialiseerd in het bestrijden van overgewicht. Het liefst help ik kleine vrouwen die met overgewicht kampen, juist omdat het voor hen het moeilijkst is om af te vallen.

Na 32 jaar in het vak heb ik al meer dan 10.000 klanten geholpen om met succes af te vallen en gezonder te gaan eten. Jou gun ik hetzelfde plezier: genieten en leven op de beste manier!

Maak kennis met het 6 maanden afslankprogramma

Slank met Succes

Speciaal voor jou als kleine vrouw heb ik het speciale afslankprogramma Slank met Succes voor vrouwen kleiner dan 1.67m ontwikkeld. Dit is programma is een echte gamechanger voor jou als je succesvol en blijvend afvallen een enorme uitdaging vindt.

Na het volgen van dit programma is afvallen en slank blijven voor jou een eitje. Gezond en lekker eten is deel van je leven geworden. Na het programma vraag je je hooguit nog af waarom je afvallen eerder zo lastig vond.

Zo help ik je in 4 stappen om blijvend en met plezier af te vallen

Stap voor stap leid ik jou naar je streefgewicht met persoonlijk, voor jou op maat gemaakte begeleiding:

Succesvol afslanken in vier stappen

Stap-1

Een kraakhelder en haalbaar persoonlijk plan.

Jouw lichaam is uniek en je leefstijl is je dierbaar. Beide krijgen een hoofdrol in jouw afvalplan. Pas nadat ik exacte metingen bij je heb gedaan en je me alles hebt verteld over jouw leven, stellen we samen een concreet, realistisch plan op. Met dit plan ga je al vanaf de eerste weken merkbaar gewicht verliezen.

 

Stap-2

Afvallen zonder afscheid van je guilty pleasures

Al vanaf het begin van het programma leer je met je persoonlijke valkuilen en moeilijke momenten om te gaan, zodat die jou niet meer belemmeren. Je zal zien hoe makkelijk jij zelf de controle kunt pakken bij opkomende snaaibuien, bij verleidingen en op feestjes.

 

Stap-3

Je persoonlijke valkuilen de baas

Jouw lichaam is uniek en je leefstijl is je dierbaar. Beide krijgen een hoofdrol in jouw afvalplan. Pas nadat ik exacte metingen bij je heb gedaan en je me alles hebt verteld over jouw leven, stellen we samen een concreet, realistisch plan op. Met dit plan ga je al vanaf de eerste weken merkbaar gewicht verliezen.

 

 

Stap-4

Voor altijd slank blijven

Na zes maanden heb je je doel bereikt! De inspanning viel je ontzettend mee. Nu wil je je nieuwe lijf voor altijd vasthouden. En dat gaat je lukken ook. Inmiddels heb je geleerd de moeilijke momenten te tackelen. Je staat sterker in je schoenen dan ooit. En je krijgt van mij een onwankelbaar vervolgplan waarmee het je lukt om nooit meer zwaarder te worden. Dag oude leven!

 

 

Fleur
Lees verder
"Ik ben 10 kilo afgevallen en alles wat ik nu in mijn mond stop moet vooral kwaliteit zijn. Ik haal als ik mezelf wil verwennen nu koekjes van de bakker. Ik heb zoveel geleerd wat wel en niet kan. Zoals bijvoorbeeld: All you can eat, dat is echt een killer als je wilt afvallen".
Xiomara
Lees verder
Het afslanktraject heeft mij al zoveel opgeleverd terwijl ik nog 2 maanden te gaan heb. Ik leef gezonder, ik ben meer gaan sporten en bewegen. Het beste vond ik de tips als je veel had gegeten, wat te doen om niet teveel aankomen".
Letitia
Lees verder
"Als niet zo lange Surinaamse vrouw was het best een uitdaging om af te vallen omdat Surinaams eten veel vette gerechten heeft. Maar Olivia heeft me laten zien hoe de maaltijden toch lekker te bereiden".
Previous
Next

Zo werkt het Slank met Succes programma

6 maanden lang voortdurende begeleiding en coaching

Van begin tot eind sta ik aan je zijde bij het bereiken van jouw afvaldoel. Niks is fijner dan een expert naast je te hebben die jou als geen ander begrijpt en je precies geeft wat je nodig hebt in elk moment van jouw afvalproces.

Weightloss has no expiration date

11 x individuele sessies (fysiek of online naar keuze)

Je traject begint met een persoonlijke intake. Daarna zien we elkaar steeds elke 2 tot 3 weken tijdens een persoonlijke sessie, waarbij je de begeleiding en coaching krijgt die je op dat moment nodig hebt. Terwijl je bezig bent met je afvalplan, werken we tijdens het hele programma samen aan:

Je positieve mindset

Als iets je kan belemmeren bij het afvallen, zijn het wel je eigen overtuigingen of je gemoed.

Daarom werken we tijdens het hele programma aan een positieve, actieve mindset die je helpt bij het afvallen, ook tijdens moeilijke momenten.

Praktische oplossingen voor lastige momenten

Je hoeft niet enkel afhankelijk te zijn van je eigen doorzettingsvermogen om het diëten vol te houden op de moeilijke momenten. Met praktische oefeningen en opdrachten help ik je om ook op andere manieren jouw valkuilen te verminderen, te omzeilen of zelfs op te lossen.

Zo blijf je voortdurend resultaat boeken en bereik je gemakkelijk je doel.

6 x extra motivatie tijdens Q&A groepssessie

Elke maand krijg je de kans om tussendoor live (online via Zoom) je vragen te stellen en geïnspireerd te worden door de verhalen en vragen van andere deelneemsters. Je merkt meer dan ooit dat je er niet alleen voor staat en dat niet alleen jij, maar ook anderen echt succes aan het boeken zijn!

Ben jij een vrouw die maximaal 1.67 meter lang is en wil je af van die overtollige kilo’s die je al veel te lang met je meedraagt? Wil je nu eindelijk leren je hele leven lang slank te blijven? Dan is dit programma echt voor jou.

Extra bonussen bij het programma

Om het afvallen nog leuker te maken en het volhouden nog makkelijker, krijg je ook dit alles gratis bij het Slank met Succes programma:

  • Een praktische proeverij tijdens het programma, waarbij je zelf ervaart hoe lekker mager voedsel is
  • Een extra individuele coachingsessie met mij, ná het programma
  • Een handig portiegrootte-boek
  • Mijn kookboek #KLEIN
  • Een handige tool voor het maken van je eetplanning
  • Een gratis masterclass ‘Styling’ van styliste Chandra Kamps

Spreekt het Slank met Succes afslankprogramma je aan?

Zo doe je mee

De eerste stap om met mij te werken, is het plannen van een persoonlijke kennismaking.

Die kennismaking kan bij mij op de praktijk plaatsvinden, maar kan ook telefonisch of online.

Na onze kennismaking weten we zeker of we goed bij elkaar passen en of het Slank met Succes programma jou gaat geven wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Voelt het goed en hebben we een klik? Super! Dan leg ik je meteen de praktische details uit, spreken we een startdatum af en plannen we je persoonlijke intake.

 

FAQ

Ja, gedeeltelijk wordt dieetbegeleiding door de basisverzekering vergoed. Dit verschilt per verzekeraar en de maximale vergoeding hangt ook van je eigen risico af. 

Dit programma van 6 maanden is geschikt voor je als je 8 kilo of meer wil afvallen. Wil je minder dan 8 kilo afvallen, dan is mijn 12 weken traject voor jou beter geschikt. Plan een kennismakingsgesprek zodat ik je daar meer over kan vertellen.

Ja dat kan. Je kunt de investering in één keer doen of in zes termijnen.

Het programma past bij iedereen. Juist als je diabeet bent is het goed om af te vallen. Ik kijk ook naar de medicatie die je gebruikt.

Ja ik garandeer je dat je afvalt, juist omdat dit programma helemaal is afgestemd op vrouwen die kleiner zijn dan 1.67 meter.

De Q&A’s  zijn elke laatste donderdag van de maand. Deze zijn niet verplicht om bij te wonen. Mocht je een specifieke vraag hebben  dan kun je deze altijd tussendoor stellen via Whatsapp, telefonisch of via de e-mail.

De meeste van ons hebben weleens een afslankprogramma of afslankproduct gekocht dat niet zo goed werkte als je vooraf dacht. Ik wil er echt voor staan dat ik een programma heb ontwikkeld dat zo in elkaar zit dat jij ook echt gaat afvallen. Als je binnen 30 dagen besluit dat dit programma echt niet is wat je ervan verwacht had, dan mag je een e-mail sturen naar oliviawong@dietplus.nl. Toon je hierin aan dat jij je werk gedaan hebt (dus dat je actief meegedaan hebt), dan krijg je je geld terug.

Ja. Op de facturen voor het Slank met Succes programma staan de werkzaamheden omschreven als ‘coaching’, en kosten voor coaching zijn aftrekbaar. Dit geldt voor alle ondernemers, ook zzp’ers. Vraag dit ook na bij je accountant.  Ben je werknemer en is je werkgever bereid in jouw gezondheid te investeren, dan is dit programma voor je werkgever fiscaal bijzonder aantrekkelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek kan ik je er desgewenst meer over uitleggen.

Naar de inhoud springen