Wie is Olivia

Ik ben dietist, afslankcoach, 30 jaar  ervaring met voeding. Wekelijks op zoek naar nieuwe, lekkere en gezonde producten en manieren om het afslanken te optimaliseren. Verder word ik blij van het leven, vriendschappen, de liefde, de natuur en lekker eten. Ik drink graag Nieuw Zeelandse Marlborough wijnen, heb regelmatig truffelkaas op het menu en crème brûlée is één van mijn favo toetjes wanneer ik uiteten ga. Verder kun je mij vinden op terrasjes (als de zon schijnt), de golfbaan, met mijn PT aan het kickboksen of ergens op de wereld op een strand. Ik verdiep mij ook graag in wetenschappelijke studies hoe zo oud mogelijk te worden met weinig lichamelijke klachten.

Ik ben er voor:

Enthousiast gedreven vrouwen en mannen met overgewicht die er zeker van zijn dat ze willen afvallen, en die zich zelfverzekerder, prettiger en gezonder met een betere conditie  willen voelen zodat zij met een persoonlijk voedingsplan en hun guilty pleasures  met plezier kunnen afvallen en op gewicht blijven.

Ik ben er ook voor de vrouw kleiner dan 1.67m. Deze unieke vrouw heeft al snel last heeft van overgewicht en heeft mijn speciale aandacht.

In 1990 ben ik op Curaçao begonnen als diëtist. Na Curaçao verhuisde ik voor de liefde naar Luxemburg en ook daar wisten de Luxemburgers mij te vinden met hun overgewicht. Nederland kwam na Luxemburg weer in beeld.

Diet Plus - Meer dan dieet alleen
Dietplus - Kleiner dan 1.67m

Mijn Missie

  • Jij bent wie je bent en ik luister graag naar jouw guilty pleasures van je eetpatroon. En met deze informatie maak ik een glashelder en persoonlijk voedingsplan voor je maken wat naadloos bij jou past waardoor je met plezier afvalt.
  • Samen met jou zorg ik ervoor dat je de beste en de snelste weg vindt om je doelen te bereiken. Dit doe ik met  frisse afslank-ideeën en nieuwe slimme eettips. Samen zetten we elke stap die nodig is om af te vallen waardoor jij je  ‘lekker in je vel’ en zelfverzekerder voelt. 
  • Ik laat me in mijn werk als diëtist heel erg leiden door de wetenschap. Dus geen ‘natte vinger’ begeleiding bij mij maar evidente based.

Vraag gratis gesprek aan

Skip to content