Wie is Olivia

Beter eten, lekker slank zijn en afvallen. Met welk gewicht je ook start of je nou 5 kilo of 20 kilo wilt afvallen, het is mijn missie om jou inzicht te geven hoe je kunt afvallen en dat het ‘dieet’ ook daadwerkelijk past  in jouw levensstijl. Want alleen met een passend dieetplan zal je je gewenste gewicht behalen.

Ik ben Olivia Wong, diëtist. Met mijn jarenlange passie en kennis voor overgewicht  coach ik mijn cliënten op overgewicht. Dat is waar ik blij van word. Met als niche de vrouw kleiner dan 1.67m. die snel last heeft van overgewicht.

En mijn gezin (man, dochter en hond), die staan natuurlijk op één. Maar als ik niet op zoek ben naar nieuwe, lekkere en gezonde, producten en manieren om af te slanken word ik blij van van het leven, vriendschappen, de liefde en lekker eten. Ik drink graag New Zealandse Marlborough wijnen. Ik heb altijd in het weekend truffelkaas op het menu en crème brûlée is één van mijn favo toetjes wanneer ik uiteten ga. Verder kun je mij regelmatig vinden op terrasjes (als de zon schijnt), de golfbaan, met mijn PT aan het kickboksen en ergens op de wereld op een strand. Ik verdiep mij ook graag in studies hoe zo oud mogelijk te worden zonder al teveel lichamelijke klachten.

Ik voel me lekker met mijn ideaal gewicht. Een afgeslankt lichaam of een slank lijf in stand houden weet ik alles over.

Mijn plan is om zo oud mogelijk te worden😁 en niet geheel onbelangrijk daar hoort ook een slank(er) lijf bij.

 

Diet Plus - Meer dan dieet alleen
Dietplus - Kleiner dan 1.67m

80 Procent van mijn cliënten die op mijn pad komen is vrouw. Deze vrouwen hebben (naast andere lichamelijk klachten) overgewicht en willen afvallen.

Ik ben op Curaçao begonnen als allround diëtist maar al gauw merkte ik dat ik energie kreeg bij het coachen wanneer iemand overgewicht had. De affiniteit voor overgewicht groeide steeds meer en na ongeveer 10 jaar profileerde ik mij volledig als de diëtist die iedereen kon helpen met afslanken.

Na Curaçao verhuisde ik voor de liefde naar Luxemburg en ook daar wisten de Luxemburgers mij te vinden met hun overgewicht. Nederland kwam na Luxemburg weer in beeld.

Met mijn begeleiding is mijn doel je af te laten vallen, je aan te vullen met frisse afslankideeën in jouw eet- en leefstijl, nieuwe slimme eettips die eenvoudig en makkelijk te implementeren zijn.  Het lekkere gevoel van zelfverzekerdheid terugkrijgen is één van mijn hoofddoelen wanneer je mijn afslankplan volgt.

Ik weet dat wanneer je op je ideaal gewicht bent, je zelfverzekerder bent. Dit geeft je het zelfvertrouwen om te doen wat je altijd al hebt willen doen.

Diep in je weet je wat je moet doen om af te vallen. Maar het is het fijne gevoel dat je het kunt overlaten aan een ander om je hierin bij te staan. Het is niet alleen de begeleiding bij het afslanken maar ook het veilige gevoel dat je op de juiste manier afvalt wat is afgestemd op jou.

Ik laat me in mijn werk als diëtist heel erg leiden door de wetenschap.

Last but not least, mijn wens is dat elke vrouw zich fantastisch, zelfverzekerd en krachtig mag voelen met haar nieuwe gewicht.

XO
Olivia

Hulp nodig bij het afvallen? Mail mij gerust!

Skip to content