Ik ben Olivia Wong

Al 32 jaar lang sta ik als diëtiste aan je zijde om die hardnekkige overtollige kilo’s voor altijd kwijt te raken. Zin om weer met energie en vertrouwen door het leven te gaan?

 

Ik ben er speciaal voor kleine vrouwen met overgewicht die niets liever willen dan slagen in hun pogingen af te vallen. Ik help jou naar een blijvend slanker en gezonder lijf met een voedingsplan dat op jouw lijf geschreven staat en dat past bij jouw persoonlijkheid en leefstijl.

Mijn missie

Iedere vrouw verdient het om zich goed te voelen, vanbinnen en vanbuiten. Iedere vrouw verdient het om te houden van zichzelf en van het leven. Om vrij te kunnen bewegen, zonder overtollig gewicht dat je dagelijks moet meeslepen en zonder onzekerheid die je afremt bij wat je zou willen doen of dragen.

 

Als diëtiste is het mijn missie om jou letterlijk aan den lijve te laten ervaren hoe fijn het is dat je lichaam je niet meer belemmert in je dagelijkse leven. Ik wil er alles aan doen om jou de beste kwaliteit van leven te geven en je meer dan ooit te laten stralen van gezondheid en zelfverzekerdheid.

 

Het is ook mijn missie je te laten ervaren dat je dat slanke lijf echt kan bereiken. Zelfs als al je eerdere afvalpogingen compleet mislukten. Elke stap op weg naar jouw streefgewicht sta ik naast je. Ik zorg er persoonlijk voor dat je het afvallen makkelijk volhoudt, zonder het plezier in het leven te verliezen.

Hier sta ik voor

Deskundigheid

Vrijheid

Deskundigheid staat voor mij gelijk aan het kunnen leveren van maatwerk. En dat heb je ook nodig, wil je succesvol afvallen. Want elk lichaam is volledig uniek: de jouwe werkt net weer iets anders dan dat van je buurvrouw. Als diëtiste ken ik als geen ander de invloed van voeding op het menselijk lichaam. Met die kennis en met zorgvuldige cel metingen van jouw persoonlijke lijf, stem ik jouw afvalplan precies goed op jouw lijf en behoeften af. Succes verzekerd.

Natuurlijk betekent vrijheid voor mij dat jij bevrijd wordt van dat zware, overtollige gewicht. Ik wil dat je voortaan vrij en onbelemmerd je leven kunt leven. Maar ook op de weg daarnaartoe sta ik als jouw diëtiste voor vrijheid. Bij mij mag je helemaal zelf bepalen hoe, hoeveel en wanneer je wil afvallen. Ja, echt! Ik stop je niet in een keurslijf dat je bij voorbaat niet kunt volhouden. Succesvol afvallen betekent afvallen op jouw voorwaarden.

Helderheid

Plezier

Als je zelf je eigen lichaam en het effect van voeding op jouw lijf beter snapt, weet je op de moeilijke momenten nog beter waarvoor je het doet. Want, lieve kleine vrouw, afvallen is voor jou nu eenmaal een grotere uitdaging dan voor lange vrouwen. Daarom vind ik het belangrijk om je mee te nemen in jouw proces, zodat je weet waarom het af en toe wat langzamer gaat. Zo blijf je vol vertrouwen toe werken naar je einddoel, tot je die behaald hebt. Wat dat je het gaat halen, is een feit!

Genieten van het leven is veel te belangrijk om aan de kant te schuiven tijdens het afvallen.

Daarom heb ik dat onlosmakelijk verbonden met het dieet dat ik je geef. Puur op wilskracht een zwaar dieet volhouden is volslagen onnodig, je kunt prima afvallen zonder alle pleziertjes uit je leven te bannen ‘omdat het nu niet mag’. Zolang ze maar verantwoord opgenomen zijn in je dieet. Als levensgenieter en deskundig diëtiste zorg ik ervoor dat jij afvalt met succes én plezier.

Geef jezelf de beste versie van jezelf

Jouw slanke gezonde lijf is er al, alleen nog verscholen onder de overbodige kilo’s.

Werk samen met mij toe naar een slanker lichaam en ga voortaan gezond en vol zelfvertrouwen door het leven!

Mijn kennis en ervaring

Opleiding en bijscholing

Ik begon mijn loopbaan met de vierjarige opleiding voeding en diëtiek aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sindsdien heb ik altijd elke bijscholing gevolgd op het gebied van overgewicht, de effecten ervan en adequate behandelingen. Inmiddels heb ik diepgaande kennis over de samenhang van overgewicht met

Expertise - Dietplus

Het spreekt vanzelf dat ik deze kennis meeneem in de maatwerkbegeleiding die ik je geef.

 

Kwaliteitsborging

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Verdere specialisaties

Naast mijn specialisatie in overgewichtbestrijding bij kleine vrouwen, ben ik inmiddels 10 jaar lang kinderdiëtist bij een school voor kinderen met een verstandelijke beperking. Hierbij werk ik waar nodig samen met psychologen, huisartsen, kinderartsen en medisch specialisten.

Mijn werkwijze

Ik onderbouw mijn dieetadvies en -begeleiding altijd met bewijs. Met nauwkeurige metingen, feiten en cijfers stem ik jouw afvalplan zo nauwkeurig mogelijk op jouw lichaam af, zodat je gegarandeerd resultaat behaalt.  

Samen aan de slag?

Ben je klaar voor een strakker, slanker lijf? En ben je echt gemotiveerd om daar je best voor te doen? Dan help ik je heel graag je doel te bereiken.

 

Boek een gratis kennismaking met mij. Dan leren we elkaar beter kennen, beantwoord ik al je vragen en kan ik het beste beoordelen hoe ik jou kan helpen.

Naar de inhoud springen