Ik geloof dat we door minder te eten en met mate de ‘dingen’ eten die we lekker vinden kunnen afslanken en oud worden. Alleen is minder eten moeilijk in te schatten en niet wat we denken dat het is.

Vaak laten we de verkeerde dingen weg uit het eetpatroon. Als je de ‘hoofdingrediënten’ weglaat uit je eetpatroon kun je minder goed presteren, ben je snel moe en val je minder goed af.

Ik ben Olivia, en ik wil met mijn jarenlange passie en kennis voor overgewicht dat een ieder slank wordt en blijft met weinig kans op het ontwikkelen van chronische ziekten zoals onder andere dementie, diabetes, hart & vaatziekten en kanker.

Bewonderingswaardig is dat als vrouwen de stap nemen om iets aan hun gewicht te willen doen ze er ook volledig voor gaan om gewicht te verliezen. Ze trekken zich dan ook niets aan van hun omgeving en vallen af als een speer. Je zou denken dat vrouwen en hun gewicht geleefd worden door de slank bepalende maatschappij maar ik ben geneigd te denken dat vrouwen het sterke geslacht zijn. Zoals ze gewend zijn alle ballen in de lucht te houden met een (fulltime)baan, een soepel draaiend huishouden en als tiger mums voor hun kinderen te zorgen, gaan ze er ook duizend procent voor als ze kiezen om af te vallen.

Een afgeslankt lichaam of een slank lijf in stand houden is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar dit is wel waar ik naar streef en zoveel mogelijk naar leef. Ook om zo oud mogelijk te worden en niet geheel onbelangrijk omdat ik me lekker voel met mijn ideaal gewicht.

 

Diet Plus - Meer dan dieet alleen

DietPlus is mijn ‘passiekind’ aan vrouwen (ook mannen, maar 80 procent van mijn klanten is vrouw) die op mijn pad komen. Deze krachtige, emotie- en liefdevolle (voor zichzelf) vrouwen, brengen de moed  op om mijn afslanktraject te volgen zonder alles op te geven.

Ik ben als eenling op Curaçao begonnen als allround diëtist maar al gauw viel het mij op dat ik affiniteit had met overgewicht en de klachten die bij overgewicht kunnen optreden. Deze affiniteit groeide steeds meer en na ongeveer 10 jaar profileerde ik mijn volledig als de diëtist die iedereen kon helpen met afslanken.

Na Curaçao verhuisde ik voor de liefde naar Luxemburg en ook daar wisten de Luxemburgers mij te vinden met hun overgewicht. Nederland kwam na Luxemburg weer in beeld en mijn bedrijf groeide in 2 jaar tijd al heel snel uit naar 6 kantoren. Ik nam een aantal diëtisten in dienst die ook volgens mijn  beproefde aanpak de klanten gingen coachen. Ik stootte een aantal kantoren af omdat ik niet de kwaliteit kon leveren door gebrek aan goed personeel.

In mijn coaching is mijn doel je aan te vullen met frisse afslankideeën in jouw eet- en leefstijl, nieuwe slimme eettips die eenvoudig en makkelijk te implementeren zijn.  Het lekkere gevoel van je zelfverzekerdheid terugkrijgen is één van mijn hoofddoelen wanneer je mijn afslankplan volgt.

Ik geloof dat wanneer je een ideaal gewicht hebt wat je zelf wenst, dat je je zelfverzekerder voelt, je kracht uitstraalt en het zelfvertrouwen geeft om te doen wat je altijd al hebt willen doen.

Diep in je weet je wel wat je moet doen om af te vallen maar het is het fijne gevoel dat je het kunt overlaten aan een ander om je hierin bij te staan. Het is niet alleen de begeleiding bij het afslanken maar ook het veilige gevoel dat je op de juiste manier afvalt aangepast aan jou.

DietPlus ben ik, Olivia Wong, ik ben een kleine vrouw(<1.63m), die snel aankomt en ik laat me in mijn werk als diëtist heel erg leiden door de wetenschap.

Ik ben idolaat van het leven, vriendschappen, lekker eten, New Zealand Marlborough wijn, truffelkaas en crème brûlée. Verder kun je mij regelmatig vinden op terrasjes, de golfbaan, thuis met mijn PT aan het kickboksen, op mijn racefietsje en ergens op de wereld op het strand.

Last but not least, mijn wens is dat elke vrouw zich fantastisch, zelfverzekerd en krachtig mag voelen met haar eigen bepaald gewicht.

XO
Olivia

Hulp nodig bij het afvallen? Mail mij gerust!

Skip to content