Je hebt volslank, gewoon slank, erg slank en zelfs skinny… Wat is het voor jou? En wat is dan normaal?

Voor mij is normaal zeker geen skinny of zo slank als modellen zijn met maatje 34. Dat hoort bij een jong volwassene of is voor tieners of sporters weggelegd. Hoewel, ik denk dat schaatsers en atletiekers geen maatje 34 hebben. Ik vind ze wel slank en mooi gespierd, wel mag het dan toch best wat voluptueuzer. Ze zijn slank, net als de meeste presentatrices op tv. Ik zeg de meeste, want tja Patty Brard valt duidelijk niet in de slank categorie. Ik denk dat we het daar wel allemaal over eens zijn. En ik vind haar wel een mooie vrouw. Maar wat is dan slank?

Wanneer voel jij je slank?

Het is duidelijk voor iedereen anders. Want wanneer voel jij je slank? Ik voel me slank als ik lekker gesport heb, goed in mijn vel zit, mijn haar goed zit en er met mij geflirt wordt. En zeker niet gedurende mijn menstruatie, dan voel ik me net een Michelin poppetje. Het gaat er dus om dat je je lekker voelt en je gewenst voelt, gezien wordt. En ik met mijn maat 44 en soms 42 zie er goed uit als ik het naar mijn zin heb. En dan heb ik nog steeds aandacht, ook al ben ik dan inmiddels 52. Voor sommige jonge mensen stokoud en voor mij nog heerlijk jong met een half leven voor me.

Inspiratie nodig

Begin van het jaar heb ik altijd wel behoefte aan wat inspiratie en hulp om na de winter weer lekker in mijn vel te komen zitten en dat gevoel dan vast te houden. Nu alles volop in bloei staat en het zonnetje mijn huid weer heerlijk verwarmd, helpt dat uiteraard. Los daarvan is een ruggensteun altijd welkom en zijn de tips van Olivia in het 360 dagen Slank Succes programma echt enorm fijn en inspirerend. Het geeft me moed en motivatie om weer goed in mijn vel te komen.

Dank je wel Olivia en veel liefs,

Joke

Olivia en Raci

Olivia Wong