Slank met succes!

Hét afslankprogramma voor vrouwen kleiner dan 1.67 meter

‘Klein maar fijn’ zeggen ze weleens. Helaas gaat die vlieger op het gebied van afvallen niet op.
Veel kleinere vrouwen hebben namelijk moeite om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven.

Heb jij net als 50% van alle kleinere vrouwen overgewicht, dan herken je dit vast:

 • Afvallen lukt niet, het lijkt alsof je van de lucht al aankomt
 • Diëten die bij je vriendinnen werken, daar val jij niet van af
 • Je begint te geloven dat die kleinere kledingmaat gewoon niet voor jou is weggelegd en je nooit slank kunt worden
 • Het wordt een steeds grotere opgave om ervoor te gaan doordat je keer op keer teleurgesteld bent met tegenvallende resultaten

Waarom vallen kleinere vrouwen minder makkelijk af?

HET SLECHTE NIEUWS… is dat langere vrouwen nu eenmaal veel makkelijker afvallen en minder snel aankomen dan kleinere vrouwen. Dat komt doordat ze meer spiermassa hebben en daardoor een hoger metabolisme. Maar ook doordat porties, diëten en adviezen bijna altijd zijn afgestemd op de langere vrouw.

HET GOEDE NIEUWS… is dat je als kleinere vrouw wel degelijk succesvol kunt afvallen! Je moet alleen even weten HOE.


En daar kan ik je bij helpen!

Mijn naam is Olivia Wong. Ik ben 1.63 meter lang en diëtist. Gedurende mijn jarenlange loopbaan heb ik al meer dan 10.000 vrouwen, mannen en kinderen gecoacht bij het afslanken en beter of anders leren eten. De laatste tien jaar merkte ik dat een deel van mijn vrouwelijke klanten niet goed afviel terwijl ze zich netjes hielden aan de aanbevolen porties voor vrouwen. Wat bleek? Al deze vrouwen waren kleiner dan 1.67 meter, de gemiddelde lengte van de Nederlandse vrouw volgens het CBS.


Ik ontdekte:

 • Dat kleinere vrouwen uniek zijn en een ander eetpatroon nodig hebben om af te vallen dan hun langere vriendinnen
 • Dat de meeste afslankprogramma’s en recepten zijn afgestemd op de langere vrouw en dus niet op jou

Met die wetenschap ontwikkelde ik een afslankprogramma dat helemaal is afgestemd op vrouwen met een lengte tot 1.67 meter: Slank met succes.

Ik weet met mijn lengte van 1.63 meter als geen ander hoe moeilijk het als kleine vrouw is om af te vallen en je lagere gewicht vast te houden. Zeker als er factoren meespelen zoals een slecht werkende schildklier, de menopauze, wisselende diensten, enzovoort. Toch is het mij gelukt. Ik kan afvallen wanneer het nodig is, bijvoorbeeld na een vakantie, en op gewicht blijven.

Het is mijn grote wens om andere kleinere vrouwen die al van alles hebben geprobeerd om af te vallen te helpen om succesvol slanker te worden.

Dietplus - Kleiner dan 1.67m

Reviews

Nathalie van den Bedum

“Afvallen voor de vrouw kleiner dan 1.67m is een mooi programma omdat het rekening houdt met mijn lengte en eetpatroon. De zoomcalls waren pittig  vanwege mijn ADHD. Ik heb heel veel gehad aan de contactmomenten, praatjes en mails van Olivia tussendoor en heb mijn streefgewicht behaald na de 12 weken. Olivia legt de theorie erachter zo helder uit hoe een kleinere vrouw wel kan afvallen waardoor het afvallen voor mij nu makkelijk ging.”

Chandra Kamps Nankoe

“Na jarenlang diëten en pogingen doen om op gewicht te blijven, had ik de hoop opgegeven. Ik begreep niet waarom ik moeilijk afviel of na het afvallen binnen de kortste keer weer aankwam. Totdat ik over het afslankprogramma voor de kleinere vrouw van Olivia hoorde. Toen ging er een hele wereld voor mij open! Het menu van de kleinere vrouw ziet er geheel anders uit dan die van de gemiddelde vrouw. Na een uitgebreide intake kreeg ik van Olivia een menu die helemaal speciaal voor mij samengesteld was. En geloof het of niet met heerlijke recepten. De aanpak van Olivia paste helemaal bij mij. Wat ik ook fijn vond is dat ik het programma op mijn eigen tempo kon volgen en Olivia bleef mij motiveren. Na 12 weken ga ik op mijn eigen tempo nog even verder met de tips van Olivia. Wil je afslanken? Dan raad ik je zeker aan om het afslankprogramma van Diet Plus te volgen.”

Kim vd. V.

“Wat een prettig programma was dit Olivia. Ik vond het fijn dat het voedingsplan ook echt op mij was afgestemd. Wat een eye-opener was het, wat ik mocht eten met mijn lengte van 1.65m. De 12 weken zijn voorbij gevlogen. Ergens een beetje in het midden van het programma kakte ik wat in maar door de coachingstips die je regelmatig toestuurde kon ik de 12 weken ook echt volhouden. Ik ben lichter en ik ben blij dat ik de stap heb genomen om je programma je volgen.”

Het online programma bestaat uit 12 weken begeleiding.

 • Een op maat gemaakt voedingsadvies dat is afgestemd op jou als kleinere vrouw, je lengte, leeftijd en leefstijl
 • Een 1-op-1 persoonlijke intake (fysiek of online) waarin ik bereken hoeveel energie jij per dag nodig hebt op basis van je lengte, leeftijd en leefstijl
 • Advies welk soort dieet het beste bij jou past
 • Twaalf weken of 6 maanden afvallen met persoonlijke begeleiding van mij als ervaren diëtist en afslankcoach
 • Voor elke valkuil of moeilijk moment tijdens het afvallen een oplossing
 • 1x per maand Q&A samen met de andere deelnemers voor als je tussendoor nog vragen hebt.
 • 1 Masterclass: ‘Styling’ van styliste Chandra Kamps

Ben jij een vrouw met een lengte van maximaal 1.67 meter en wil af van de overtollige kilo’s die je al veel te lang met je meedraagt en leren hoe je dit een leven lang volhoudt? Dan is mijn programma voor jou.

Na aanmelding ontvang je een gratis welkomstpakket met daarin een handig portiegrootte-boek, mijn kookboek #KLEIN en een handig blok voor het maken van een eetplanning.

Reviews

Marinka van der Leeden

“Ik heb het 12 weken Slanksucces programma gevolgd. Ik was me totaal niet bewust dat ik teveel at. Ik deed immers precies wat op de verpakking stond. Nu 9,1 kilo minder, wordt me steeds duidelijker wat goed  is voor me. Waar mijn valkuilen liggen en waarom ik het zo belangrijk vind om af te vallen. Dank je wel Olivia voor je heldere informatie en je steun om door te zetten als het even niet lukte.”

Shirley B.

“Olivia is een echte professional. Zij voelde mij goed aan hoe ik wilde afvallen en dit heeft zij in een mooi afslankplan gegoten. Olivia weet mij zo te inspireren dat afvallen haast een feestje wordt!”

Susan Ong

“Als kleinere vrouw is het me met de deskundige begeleiding van Olivia eindelijk gelukt om af te vallen. Het persoonlijke voedingsadvies en de duidelijke feedback speelde daarbij de grootste rol. Daarnaast vind ik haar kookboek #KLEIN een enorme aanrader. Een kookboek om van te genieten, boordevol met fijne tips, verhalen en heerlijke recepten die je ook nog eens helpen afvallen, fantastisch!”

Belastingvoordeel voor ondernemers,

Facturen van DietPlus zijn – afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden – geheel of grotendeels aftrekbaar. Voor zelfstandigen, freelancers, ZZP-ers en ondernemers gelden uiteraard andere regelingen dan werknemers in dienstverband. Echter, voor beide groepen kunnen facturen van DietPlus voor 100% aftrekbaar zijn.

Als je werkgever bereid is in je gezondheid te investeren, is dat voor hem of haar fiscaal bijzonder aantrekkelijk. Voor wie in dienstverband werkzaam is, kunnen facturen van DietPlus door de werkgever zelfs tot 100% als onbelast worden opgevoerd.

Voor zelfstandigen – dus ook voor ZZP’ers, freelancers, DGA’s, etc. – geldt dat zij de facturen van DietPlus volledig door hun onderneming kunnen laten vergoeden. Op de factuur staan de werkzaamheden immers omschreven als coaching. Kosten op het gebied van coaching zijn, ook als het gaat om coaching op het gebied van bewegen, voeding, etc., volledig aftrekbaar voor zelfstandig ondernemers.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, adviseren we je om in geval van twijfel contact op te nemen met je contactpersoon bij de belastingdienst en/of je boekhouder en accountant. Regelingen kunnen altijd veranderen of in bijzondere gevallen afwijken.

Veel gestelde vragen.

Ja dat kan. Je kunt de investering in één keer doen of in zes termijnen.

Nadat je het programma hebt aangeschaft en de eerste masterclass video van mij hebt gezien, plan ik een 1-op-1 afspraak (online of fysiek) waarin we gaan kijken welke methode van afslanken bij jou past.

Het programma past bij iedereen. Juist als je diabeet bent is het goed om af te vallen. Ik kijk ook naar de medicatie die je gebruikt.

Ja ik garandeer je dat je afvalt, juist omdat dit programma helemaal is afgestemd op vrouwen die kleiner zijn dan 1.67 meter.

De Q&A’s  zijn elke laatste donderdag van de maand. Deze zijn niet verplicht om bij te wonen. Mocht je een specifieke vraag hebben  dan kun je deze altijd tussendoor stellen via Whatsapp, telefonisch of via de e-mail.

De meeste van ons hebben weleens een afslankprogramma of afslankproduct gekocht dat niet zo goed werkte als je vooraf dacht. Ik wil er echt voor staan dat ik een programma heb ontwikkeld dat zo in elkaar zit dat jij ook echt gaat afvallen. Als je binnen 30 dagen besluit dat dit programma echt niet is wat je ervan verwacht had, dan mag je een e-mail sturen naar oliviawong@dietplus.nl. Toon je hierin aan dat jij je werk gedaan hebt (dus dat je actief meegedaan hebt), dan krijg je je geld terug.

Naar de inhoud springen