Slank met succes!

Hét afslankprogramma voor vrouwen kleiner dan 1.67 meter

‘Klein maar fijn’ zeggen ze weleens. Helaas gaat die vlieger op het gebied van afvallen niet op.
Veel kleinere vrouwen hebben namelijk moeite om gewicht te verliezen of op gewicht te blijven.

Heb jij net als 50% van alle kleinere vrouwen overgewicht, dan herken je dit vast:

 • Afvallen lukt niet, het lijkt alsof je van de lucht al aankomt
 • Diëten die bij je vriendinnen werken, daar val jij niet van af
 • Je begint te geloven dat die kleinere kledingmaat gewoon niet voor jou is weggelegd en je nooit slank kunt worden
 • Het wordt een steeds grotere opgave om ervoor te gaan doordat je keer op keer teleurgesteld bent met tegenvallende resultaten

Waarom vallen kleinere vrouwen minder makkelijk af?

HET SLECHTE NIEUWS… is dat langere vrouwen nu eenmaal veel makkelijker afvallen en minder snel aankomen dan kleinere vrouwen. Dat komt doordat ze meer spiermassa hebben en daardoor een hoger metabolisme. Maar ook doordat porties, diëten en adviezen bijna altijd zijn afgestemd op de langere vrouw.

HET GOEDE NIEUWS… is dat je als kleinere vrouw wel degelijk succesvol kunt afvallen! Je moet alleen even weten HOE.


En daar kan ik je bij helpen!

Mijn naam is Olivia Wong. Ik ben 1.63 meter lang en diëtist. Gedurende mijn jarenlange loopbaan heb ik al meer dan 5500 vrouwen, mannen en kinderen gecoacht bij het afslanken en beter of anders leren eten. De laatste tien jaar merkte ik dat een deel van mijn vrouwelijke klanten niet goed afviel terwijl ze zich netjes hielden aan de aanbevolen porties voor vrouwen. Wat bleek? Al deze vrouwen waren kleiner dan 1.67 meter, de gemiddelde lengte van de Nederlandse vrouw volgens het CBS.


Ik ontdekte:

 • Dat kleinere vrouwen uniek zijn en een ander eetpatroon nodig hebben om af te vallen dan hun langere vriendinnen
 • Dat de meeste afslankprogramma’s en recepten zijn afgestemd op de langere vrouw en dus niet op jou


Met die wetenschap ontwikkelde ik een afslankprogramma dat helemaal is afgestemd op vrouwen met een lengte tot 1.67 meter: Slank met succes.

Ik weet met mijn lengte van 1.63 meter als geen ander hoe moeilijk het als kleine vrouw is om af te vallen en je lagere gewicht vast te houden. Zeker als er factoren meespelen zoals een slecht werkende schildklier, de menopauze, wisselende diensten, enzovoort. Toch is het mij gelukt. Ik kan afvallen wanneer het nodig is, bijvoorbeeld na een vakantie, en op gewicht blijven.

Het is mijn grote wens om andere kleinere vrouwen die al van alles hebben geprobeerd om af te vallen te helpen om succesvol slanker te worden.

Dietplus - Kleiner dan 1.67m

12 weken afslanken voor vrouwen kleiner dan 1.67m.
€ 699,- i.p.v. 1299,-

Het online programma bestaat uit 12 weken begeleiding.

 • Een op maat gemaakt voedingsadvies dat is afgestemd op jou als kleinere vrouw, je lengte, leeftijd en leefstijl
 • Een 1-op-1 persoonlijke intake (fysiek of online) waarin ik bereken hoeveel energie jij per dag nodig hebt op basis van je lengte, leeftijd en leefstijl
 • Advies welk soort dieet het beste bij jou past
 • Twaalf weken lang afvallen met persoonlijke begeleiding van mij als ervaren diëtist en afslankcoach
 • Voor elke valkuil of moeilijk moment tijdens het afvallen een oplossing
 • Elke twee weken Q&A feedback via Zoom en het bespreken van je voortgang
 • 2 Masterclasses: een Masterclass ‘Motivatie’ van coach en trainer Jerry Millerson en een Masterclass ‘Styling’ van styliste Chandra Kamps

Ben jij een vrouw met een lengte van maximaal 1.67 meter en wil af van de overtollige kilo’s die je al veel te lang met je meedraagt en leren hoe je dit een leven lang volhoudt? Dan is mijn programma voor jou.

Na aanmelding ontvang je een gratis welkomstpakket met daarin een handig portiegrootte-boek, mijn kookboek #KLEIN en een handig blok voor het maken van een eetplanning.

Zij gingen je voor.

Belastingvoordeel voor ondernemers,

Facturen van DietPlus zijn – afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden – geheel of grotendeels aftrekbaar. Voor zelfstandigen, freelancers, ZZP-ers en ondernemers gelden uiteraard andere regelingen dan werknemers in dienstverband. Echter, voor beide groepen kunnen facturen van DietPlus voor 100% aftrekbaar zijn.

Als je werkgever bereid is in je gezondheid te investeren, is dat voor hem of haar fiscaal bijzonder aantrekkelijk. Voor wie in dienstverband werkzaam is, kunnen facturen van DietPlus door de werkgever zelfs tot 100% als onbelast worden opgevoerd.

Voor zelfstandigen – dus ook voor ZZP’ers, freelancers, DGA’s, etc. – geldt dat zij de facturen van DietPlus volledig door hun onderneming kunnen laten vergoeden. Op de factuur staan de werkzaamheden immers omschreven als coaching. Kosten op het gebied van coaching zijn, ook als het gaat om coaching op het gebied van bewegen, voeding, etc., volledig aftrekbaar voor zelfstandig ondernemers.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, adviseren we je om in geval van twijfel contact op te nemen met je contactpersoon bij de belastingdienst en/of je boekhouder en accountant. Regelingen kunnen altijd veranderen of in bijzondere gevallen afwijken.

Veel gestelde vragen.

Ja dat kan. Je kunt de investering in één keer doen of in twee termijnen.
Je hebt hierbij geen extra kosten want ik ga je niet afstraffen als je krap bij kas zit.

Nadat je het programma hebt aangeschaft en de eerste masterclass video van mij hebt gezien, plan ik een 1-op-1 afspraak (online of fysiek) waarin we gaan kijken welke methode van afslanken bij jou past.

Het programma past bij iedereen. Juist als je diabeet bent is het goed om af te vallen. Ik kijk ook naar de medicatie die je gebruikt.

Ja ik garandeer je dat je afvalt, juist omdat dit programma helemaal is afgestemd op vrouwen die kleiner zijn dan 1.67 meter.

Alle Q&A’s staan in de online omgeving en kun je binnen een dag terugkijken.

De meeste van ons hebben weleens een afslankprogramma of afslankproduct gekocht dat niet zo goed werkte als je vooraf dacht. Ik wil er echt voor staan dat ik een programma heb ontwikkeld dat zo in elkaar zit dat jij ook echt gaat afvallen. Als je binnen 14 dagen besluit dat dit programma echt niet is wat je ervan verwacht had, dan mag je een e-mail sturen naar oliviawong@dietplus.nl. Toon je hierin aan dat jij je werk gedaan hebt (dus dat je actief meegedaan hebt), dan krijg je je geld terug.

Skip to content