Lees meer over onze diëtisten

 

Olivia Wong Loi Sing

Wie ben ik:

Ik ben Olivia Wong en diëtist. Sinds 2000 heb ik mijn voedingsadviesbureau in Hilversum opgestart.  De laatste 15 jaar is mijn specialisatie overgewicht bij volwassenen en kinderen. Ik werk alleen maar op wetenschappelijke basis en volg de nieuwste ontwikkelingen van overgewicht.

Ik ben tevens ook kinderdiëtist


Waar heb ik gewerkt als diëtist:

Nutricia, Verpleegtehuis Bethesda (Curacao), Dialysecentrum (Curacao), AKN en NCRV, diverse sportscholen, gezondheidscentra en Curacao en Luxemburg eigen praktijk.

Leuke Weetjes over mij:

❤️ trotse moeder van een tienerdochter én echtgenote van een sportieve man❤️ gek op golfen en kickboxen ❤️ben dol op reizen en ik probeer elk jaar een nieuwe stad of land te bezoeken.


Mijn guilty pleasures:
❤️Crème brûlée ❤️Truffel kaas ❤️zoete romantische films ❤️Nieuw Zeelandse Flaxbourne witte wijn.

 Diet Plus is tevens aangemeld bij de WKKGZ.

 
 
 

Mirjam Geerse

Hallo, ik ben Mirjam Geerse-de Jong. Ik heb ik de vierjarige HBO opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ aan de Hogeschool van Amsterdam met goed gevolg doorlopen. Sinds 2010 ben ik als gediplomeerd diëtiste werkzaam bij Diet Plus in Hilversum en in Naarden. Kennis opdoen van gezonde voeding en mensen op weg helpen naar een kwalitatief beter leven vind ik een prachtige combinatie. Voor veel mensen zijn gezonde voeding en een daarbijhorend gezond gewicht ingewikkelde en strijdvolle thema’s. Graag help ik je van een worsteling juist een positieve levensstijl te maken. Ook help ik je graag wanneer je kampt met een ziekte of aandoening als hypertensie, hypercholesterolemie, darmklachten, eetstoornis, ondergewicht, voedselallergie en/of voedselintolerantie. Naast de één op één consulten bij Diet Plus leid ik diverse workshops en cursussen in groepsverband. Ook erg leuk om te doen.