Olivia Wong Loi Sing

Wie ben ik:

Ik ben Olivia Wong en diëtist.
Sinds 2000 heb ik mijn voedingsadviesbureau in Hilversum opgestart.
In mijn praktijk merk ik ook dat eten vaak een strijd is geworden. Eten en drinken behoort iets aangenaams te zijn. Als dat om een reden niet meer zo kan zijn, dan is hulp van een deskundige: een diëtist nodig.

De laatste 15 jaar is mijn specialisatie overgewicht bij volwassenen en kinderen. Ik werk alleen maar op wetenschappelijke basis en ik blijf nieuwsgierig naar nieuwe methodieken om anderen te begeleiden bij het veranderen van hun leefstijl en eetgewoonten. Nauw contact met andere zorgverleners vind ik erg belangrijk, want multidisciplinair werken komt je als cliënt ten goede. Ik ben tevens ook kinderdiëtist.

Waar heb ik gewerkt als diëtist en wie zijn mijn klanten:

Nutricia, Verpleegtehuis Bethesda (Curacao), Dialysecentrum (Curacao), AKN en NCRV, diverse sportscholen, gezondheidscentra en Curacao en Luxemburg eigen praktijk, ATLASSIAN Amsterdam.

Leuke weetjes over mij:

  • trotse moeder van een tienerdochter én echtgenote van een sportieve man
  • gek op golfen en kickboxen
  • ben dol op reizen en ik probeer elk jaar een nieuwe stad of land te bezoeken.

Mijn guilty pleasures:

  • Crème brûlée
  • Truffel kaas
  • zoete romantische films
  • Nieuw Zeelandse Flaxbourne witte wijn.

Mirjam Geerse

Wie ben ik:

Hallo, ik ben Mirjam Geerse-de Jong. Ik heb ik de vierjarige HBO opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ aan de Hogeschool van Amsterdam met goed gevolg doorlopen. Sinds 2010 ben ik als gediplomeerd diëtiste werkzaam bij Diet Plus in Hilversum en in Naarden. Kennis opdoen van gezonde voeding en mensen op weg helpen naar een kwalitatief beter leven vind ik een prachtige combinatie. Voor veel mensen zijn gezonde voeding en een daarbijhorend gezond gewicht ingewikkelde en strijdvolle thema’s. Graag help ik je van een worsteling juist een positieve levensstijl te maken. Ook help ik je graag wanneer je kampt met een ziekte of aandoening als hypertensie, hypercholesterolemie, darmklachten, eetstoornis, ondergewicht, voedselallergie en/of voedselintolerantie. Naast de één op één consulten bij Diet Plus leid ik diverse workshops en cursussen in groepsverband. Ook erg leuk om te doen.


Afspraak maken
wkkgz-it2-2
biamed-wit
equilibre3-2