Stap voor stap een beter eetpatroon en minder wegen

Je bent ambitieus, misschien ook ondernemer. Je wilt je beter en zelfverzekerder voelen. Slanker zijn draagt daar ook aan bij. 
Een verandering van eet- en lifestyle is dan onvermijdelijk.

In dit 3 tot 6 maanden programma voor een slanker gewicht en beter eetpatroon maak ik gebruik van een sustainable/groene of duurzame benadering. Dat wil zeggen, ik leer je stap voor stap afslanken en gezonde gewoontes in je leven blijvend te integreren in plaats van de alles of niets methode. 

Een één op één drie tot zes maanden coachingsprogramma voor een beter eetpatroon en afslanken. Hierna ben je in staat om de goede producten van slechte te onderscheiden waardoor je gaat afvallen.

Je leert wat je moet doen om af te vallen en hoeveel je na het bereiken van jouw ideaal gewicht moet eten om niet meer aan te komen.

Je krijgt tools wat je structureel moet doen na een heftige bourgondische avond.

Als eerste beginnen we met de bodyscan waarin ik je laat zien hoeveel spieren, water en vet je in je lichaam hebt. Daarbij wordt er gemeten en berekend hoeveel energie jij nodig hebt. Dit is het belangrijkste gegeven bij de start omdat dit voor iedereen anders is. Daarna beginnen we met jouw lifestylescan voor een passend advies.

Zijn één of meer punten herkenbaar?

 • Je hebt tot dit punt doorgelezen omdat je er misschien klaar bent voor die ommekeer in je leven.
 • Je hebt al meerdere pogingen tot afvallen gedaan, met een teleurstellend resultaat.
 • Je hebt het gevoel de controle volledig kwijt te zijn.
 • Je bent niet tevreden wanneer je in de spiegel kijkt.
 • Je wilt niet meer op een borrel staan en je onzeker voelen over je gewicht.
 • Je wilt meer zelfvertrouwen.
 • Je wilt blijvend afvallen en op gewicht blijven.
 • Je wilt niet meer hoppen van het ene afslankprogramma naar het andere.
 • Je wilt eindelijk structuur in je eetpatroon.

 Praktische zaken:

 • Duur 12 weken of 6 maanden
 • Intake en 6-11 contactmomenten (fysiek, online of in hybride vorm)
 • Voor vrouwen en mannen /ondernemers die ambitieus zijn hebben en drive hebben om te willen veranderen en begeleiding daarbij willen hebben.

Belastingvoordeel voor ondernemers

Facturen van DietPlus zijn – afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden – geheel of grotendeels aftrekbaar. Voor zelfstandigen, freelancers, ZZP-ers en ondernemers gelden uiteraard andere regelingen dan werknemers in dienstverband. Echter, voor beide groepen kunnen facturen van DietPlus voor 100% aftrekbaar zijn.

Als je werkgever bereid is in je gezondheid te investeren, is dat voor hem of haar fiscaal bijzonder aantrekkelijk. Voor wie in dienstverband werkzaam is, kunnen facturen van DietPlus door de werkgever zelfs tot 100% als onbelast worden opgevoerd.

Voor zelfstandigen – dus ook voor ZZP’ers, freelancers, DGA’s, etc. – geldt dat zij de facturen van DietPlus volledig door hun onderneming kunnen laten vergoeden. Op de factuur staan de werkzaamheden immers omschreven als coaching. Kosten op het gebied van coaching zijn, ook als het gaat om coaching op het gebied van bewegen, voeding, etc., volledig aftrekbaar voor zelfstandig ondernemers.

Om eventuele misverstanden te voorkomen, adviseren we je om in geval van twijfel contact op te nemen met je contactpersoon bij de belastingdienst en/of je boekhouder en accountant. Regelingen kunnen altijd veranderen of in bijzondere gevallen afwijken.

Naar de inhoud springen