Milja Ellis -15 kilo.

Ik heb een prachtig review en succesverhaal van een mooi mens: Milja Ellis

Hier komt die:

Zo moeilijk om wat te vertellen over mijzelf. Ik ben geen mens om in de belangstelling te staan. Maar oke, hier gaat die dan. Ik zat verleden jaar met mijn schoonzusje op een terras. We wilden wat kleding kopen voor de winter. Alles zat te strak wat ik leuk vond. Ik zat op z’n Hollands te balen. Na nog een kop chocolade melk (met slagroom) en appeltaart keek ik om me heen en dacht NU is de maat vol!
Toen zei ik tegen mijn man, ik ga naar Olivia.
Dat heb ik gedaan. 2 september 2020 ben ik begonnen.

In het begin dacht ik, ik zie wel waar het schip strand. Ik wou nooit op de foto. Ook niet met mijn kleindochter. Inmiddels durf ik het wel aan. Loop nu elke dag een uur op de hei (ik heb er zelfs lol in).
Van maat 46 naar 42/44. Ik ben eigenlijk stiekem trots op mezelf.
Verder voel ik me fit en inmiddels 15 kilo kwijt. Ik wil graag naar de 70 kilo maar liever nog naar 65 kilo.
Of ik het haal is nog de vraag. Het is wel moeilijk en wanneer op visite ga hebben ze altijd wat lekkers bij de thee of koffie. Maar ik ga door en hoop dat mijn zoon en dochter trots op me kunnen zijn wat ik bereikt heb.
Mijn man vindt het prachtig, hij zegt dat hij me weer goed omarmen kan.

Dank Olivia voor je steun en begeleiding. Zonder jou had ik het niet geref. Alleen ik heb geen foto’s van vroeger, ik heb ze verwijderd van mijn telefoon. Vond mezelf te dik en schaamde mij.

Nogmaals dank Olivia,

Milja Ellis v/d Pol

Naar de inhoud springen