Mijn motto is: iedereen kan afvallen, als je maar weet hoe!

Het voelt als niet eerlijk. Als je samen met je mannelijke partner probeert af te vallen, vliegen waarschijnlijk de kilo’s bij hem eraf. Dat snap je nog wel, ook al voelt het zuur. Maar je vriendinnen die langer zijn vallen ook sneller af. Jij houdt je toch ook aan de regels? Waarom lukt het jou dan niet? Soms word je er moedeloos van. Je kunt het gewoon niet.

Alleen, die regels zijn helemaal niet voor jou gemaakt.

Want jij hebt minder Kcalorieën nodig dan anderen. Hoe zit dat dan?

Een vrouwenlichaam verschilt fysiek van een mannenlichaam. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook van binnen. Vrouwen hebben minder spieren dan mannen. Daarom vallen vrouwen langzamer af dan mannen. En ook nog, kleinere vrouwen hebben nog minder spieren dan langere vrouwen. Daardoor is je metabolisme, oftewel je verbranding, veel trager.

Natuurlijk val je daardoor als kleine vrouw ook minder snel af.

Een ander irritant gevolg van minder spieren is, dat je lichaam daardoor minder Kcalorieën per dag nodig heeft (en ook veel minder kan eten)  dan iemand met meer spieren (bijvoorbeeld bij een langere vrouw of een man).

Hoe ga je hier nu mee om als je wilt afvallen ondanks je ‘kleine’ lengte?

De ‘simpele’ oplossing is:

Spieren verbranden Kcalorieën zonder dat je iets hoeft te doen. Dus als je meer spierweefsel hebt, zul je meer verbranden. We gaan samen in dit boek werken aan deze oplossing. Lukt het je niet alleen, dan mag je altijd me altijd bellen of e-mailen.

#KLEIN

Dè “must have” Afslank- en Stylinggids voor de kleine vrouw!

Dietplus - Meer dan dieet alleen #klein

“In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.”

Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de calorie-behoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek voor jou te schrijven. Ik help je op weg naar een slanker en gezonder lichaam en deel waanzinnig lekkere recepten met je. Een kookboek speciaal voor jou als kleine vrouw waar ik mijn professionele èn persoonlijke ervaringen met je deel.

Ik heb een mooi boek geschreven speciaal voor de vrouw die kleiner is dan 1.67m

Zou jij mijn boek ook willen hebben?

Reviews van #KLEIN

Skip to content