Ik moet afvallen

 

Denk jij regelmatig: ‘ik moet afvallen’? Vind je het lastig om te beginnen aan jouw afslanktraject? Schakel dan de hulp in van de diëtiste bij DietPlus in Hilversum. Ik begeleid en motiveer jou met veel plezier, zodat jij al snel de eerste kilo’s kwijt bent.

 

Resultaat afslankdieet

Vragen of interesse? Twijfel niet en neem contact op.

flexitarier

Ik moet afvallen, want ik wil mijn gezondheid versterken

Een eerste stap zetten buiten je comfortzone is altijd moeilijk. Als jij vaak denkt ‘ik moet afvallen’ en als jij je gezondheid wil verbeteren, dan zal je die eerste stap toch moeten maken. Om het je makkelijker te maken, kan je in mijn webshop producten of online afvalprogramma’s kopen die je tijdens je traject kan gebruiken. Natuurlijk is het tevens mogelijk om je te laten begeleiden door een diëtist. Door hiervoor te kiezen, bespreken we samen jouw gevoelens en eetgewoonten. We gaan kijken naar de dingen waar jij blij van wordt. Zo maken we samen het beste afslankprogramma op maat waar jij gelukkig van wordt en waarmee jij met plezier en gezond afvalt.

Laat je adviseren door onze diëtiste

Laten we samenwerken om jouw gedachte ‘ik móet afvallen’ om te buigen naar ‘ik ben tevreden, ik voel me goed en ik leef gezond’. Afslanken naar jouw ideale gewicht is voor je mentale én fysieke gezondheid namelijk veel beter. Ben je er klaar voor? Wil je de beste afslanktips ontvangen voor jouw levensstijl? Bel mij dan via 035 – 685 57 96, stuur een e-mail via info@dietplus.nl of vul het contactformulier in.

Dietplus - Meer dan dieet alleen
Naar de inhoud springen