Droom jij van een slank lichaam in 2022? Ik help je dat doel te bereiken!

De feestdagen zijn achter de rug. Hoe zit jij in je vel? De meeste mensen komen tijdens de feestdagen wat aan. Meestal gaat dat er in januari, als het ‘gewone leven’ begint, weer vrij makkelijk vanaf. Voor kleinere vrouwen is dat vaak lastiger. Ze komen niet alleen sneller en meer aan, het gaat er ook moeilijker weer af. Wil jij de knop om zetten en nu eens echt succesvol en op een gezonde manier toewerken naar je ideale gewicht? Ik kan jou daarbij helpen.

 

Als kleine vrouw weet ik er zelf alles van. Diëten afgestemd op de gemiddelde persoon werken voor ons nu eenmaal niet of minder goed. Om de groep kleinere vrouwen te helpen wél succesvol af te vallen, heb ik het online programma ‘Slank met succes!’ ontwikkeld. In deze blog vertel ik je graag meer over mijn methode en op welke manier ik jou heel binnenkort kan helpen eindelijk het resultaat te bereiken waar je van droomt. Namelijk een gezond, slank en fit lichaam.

 

De juiste balans

 

Genieten van de fijne dingen in het leven en een slank lichaam. Gaat dat samen? Jazeker! Alles draait om balans en het vinden van de levensstijl die bij jou past. We kijken naar je eetstijl en het gewicht dat je wilt bereiken en meten jou een nieuwe levensstijl aan die daarbij past. Eentje die je vol kunt houden. Bestel je zo nu en dan graag eten of haal je iets af? Samen kijken we waar wat nodig is om te zorgen dat je niet alles hoeft te laten, maar toch succesvol kunt afvallen.

 

Persoonlijk plan

 

Een afvalplan werkt nooit voor iedereen, maar het moet voor JOU werken. Daarom start ik altijd met een persoonlijke intake (fysiek of online) van 90 minuten. Samen kijken we welke dieetstijl het beste bij jou past. Is dat bijvoorbeeld een dieet met reguliere voeding, intermittend fasting, een maaltijdvervanger of een combinatie van deze stijlen? Aan de hand van die informatie stel ik een persoonlijk voedingsplan op dat helemaal is afgestemd op jou als vrouw, je leeftijd en je lengte. Dit geeft je houvast en duidelijkheid en dat zijn hele belangrijke voorwaarden om gemotiveerd te starten en gemotiveerd te blijven!

 

Over motivatie gesproken… Heb je al eens geprobeerd af te vallen, maar raakte je op den duur de motivatie kwijt? Ik leer je hoe je je motivatiemachine automatisch voor je kunt laten draaien met mijn unieke WLP-methode. WLP staat voor ‘why loslaten planning’ en is dé manier om succesvol af te vallen. Je bent dan namelijk niet meer afhankelijk van je doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. We kweken de juiste mindset, zodat je niet terugvalt in oude patronen en je motivatie vast weet te houden. Alleen op die manier kun je doorpakken en je doel bereiken.

 

Ik help je!

 

Klinkt dit jou als muziek in de oren en kan je niet wachten om te gaan werken aan het lichaam waar je altijd van droomde? Laat mij je helpen voor eens en voor altijd te leren hoe je succesvol afvalt zonder in oude patronen terug te vallen. Neem hier contact met mij op om je aan te melden voor mijn online programma dat eind Januari van start gaat. Ook als je graag meer informatie wil of nog vragen hebt mag je me altijd een berichtje sturen.

 

Ik hoop snel van je te horen!

Olivia 

 

 

Motivatie
Naar de inhoud springen