#KLEIN

slanksucces voor de kleine vrouw

In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.
De kleine vrouw is namelijk uniek. Nadat ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw, was dat mijn drive om #KLEIN, het (kook)boek voor de kleine vrouw te schrijven. Naast de heerlijke recepten vind je ook stylingtips in #KLEIN. Tips hoe je je als kleine vrouw kunt kleden zodat je er optisch langer uitziet.

#KLEIN, slanksucces voor de kleine vrouw, is een boek voor de vrouw kleiner dan 1.67m.

Ben je een kleine vrouw en  ben je geïnteresseerd in mijn boek, dan kun je deze hier bestellen: www.dietplus.nl/boek

Liefs,
Olivia Wong

TITEL 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

DietPlus

Ieder lichaam heeft zijn of haar ideale gewicht. De diëtisten van DietPlus zorgen voor het bereiken én het behouden van dat ideale gewicht op een wetenschappelijke en verantwoorde manier. Wij geven je niet alleen advies maar begeleiden je ‘tot en met’. Of het nu gaat om overgewicht of ondergewicht. Ook helpen wij bij ziektebeelden als diabetes, maagdarmklachten of hoge bloeddruk. Gun jezelf een afspraak bij DietPlus. Het werkt: onze belofte legt óók het juiste gewicht in jouw weegschaal!

De Diëtisten van DietPlus

Onze deskundige diëtisten verbeteren voedingsgedrag en pakken op een persoonlijke en effectieve manier overgewicht, ondervoeding en maag- en darmproblematiek aan bij volwassenen én kinderen. Wij schrijven geen wondermiddelen voor. Jammer hè? Maar, we hanteren wél verantwoorde en effectieve diëten. Dit kan op basis van ‘gewoon eten’, of bijvoorbeeld de BIAmed methode met maaltijdvervangers. We stemmen hoe dan ook altijd goed af met je wat het beste bij je past. Meer weten over hoe jij beter kan eten? Lees verder op deze site of neem contact op met een diëtiste in één van onze vijf vestigingen.