Whoot whoot: Djamila, 1.75m, gewicht, -12 kilo, NU: 78 kilo.
Als je een diëtist zoekt in ’t Gooi of in Haren dan kan ik je DietPlus van harte aanbevelen. Ik ben, YES, 12 kilo’s afgevallen door de combinatie van gewone voeding met een maaltijdvervanger. De maaltijdvervanger gebruik ik als hulpmiddel in moeilijke perioden. Naast de vele praktische voedingsadviezen die ik heb gekregen, was DietPlus voor mij ook echt een stok achter de deur. Ik wilde iedere week een afspraak bij mijn diëtist Olivia Wong, op deze manier heb ik mijn eerste doel van 12 kilo’s behaald.Ik ben in januari dit jaar begonnen met afvallen en ik had als beloning een fotoshoot gepland bij een Surinaamse fotograaf Raúl Neijhorst en dankzij de hulp van Olivia is mij dit gelukt (zie foto:) )om de twaalf kilo’s eraf te krijgen nog voor de fotoshoot.

Ik ben daar best wel trots op :). Mijn volgend doel is om nog voor het einde van dit jaar mijn kledingkast op te ruimen en alles waarvan ik denk dat het niet meer past en niet meer leuk staat wil ik dan zonder spijt weg kunnen doen, maar daarvoor moet ik nog de laatste vijf kilo’s afvallen.

Olivia heeft altijd gezegd je moet altijd een doel hebben als je wilt gaan afvallen. Ik ga er voor want ik wil mijn kledingkast opruimen!

Olivia en Raci

Olivia Wong