O nee, inmiddels al 11!

Wat een leuk succesverhaal van één van onze cliënten die lekker is afgevallen. Succes met je tweede mijlpaal Fieke! De eerste heb je binnen, yes!!

Afgelopen juli heb ik de stap genomen voor mezelf om wat aan de kilo’s te gaan doen die er stiekem alleen maar bij kwamen. Ik ken 2 vrouwen die al bij DietPlus waren en ik moet zeggen, dit sprak me wel aan. Dus de knop ging om (Want dat moet bij mij echt wel, anders ga ik alleen maar meer snaaien) en ik belde met Mirjam en dat voelde goed.
Na mijn eerste afspraak ben ik zelf al begonnen met opschrijven wat ik at. Zo hé, wat zitten er in sommige prducten veel kCal zeg!
Met het gekregen advies ben ik meteen aan de slag gegaan met al snel duidelijk resultaat En de eerste mijlpaal is bereikt. Mijn doel was minimaal 10 kg eraf en dat is gelukt. Maar omdat ik deze levensstijl niet als dieet zie ga ik nog maar even door. Want dit gaat goed, zeg. Trots op mezelf. Kleding weer aan kunnen, kleding die veel te wijd wordt en echt niet meer kan. Maatje minder shoppen en me ook nog eens heerlijk voelen. Wat wil je dan nog meer.
Ik schrijf elke dag op wat ik eet. En dat is echt niet altijd super gezond hoor, want soms mag er best een pizza of koek gegeten worden. En op een verjaardag gewoon een suikervrij gebakje (Ik ben allergisch voor suiker).
Deze levensstijl kan ik iedereen aanraden. Je eet en valt af. Al heb je er ook wel discipline voor nodig, want bijvoorbeeld die zak chips die ik elk weekend van mezelf mocht komt er niet meer in. Maar daar is wel een lekker toastje voor in de plaats gekomen!

Maar de onderstaande tekst wordt maar geplaatst.

Wat een leuk succesverhaal van één van onze cliënten die lekker is afgevallen. Succes met je tweede mijlpaal Fieke! De eerste heb je binnen, yes!!
Daaaaaaag 10 kilo! O nee, inmiddels al 11!

Afgelopen juli heb ik de stap genomen voor mezelf om wat aan de kilo’s te gaan doen die er stiekum alleen maar bij kwamen. Ik ken 2 vrouwen die al bij Dietplus waren en ik moet zeggen, dit sprak me wel aan. Dus de knop ging om (Want dat moet bij mij echt wel, anders ga ik alleen maar meer snaaien) en ik belde met Mirjam en dat voelde goed.

Na mijn eerste afspraak ben ik zelf al begonnen met opschrijven wat ik at. Zo hé, wat zitten er in sommige producten veel kcal. zeg!

Met het gekregen advies ben ik meteen aan de slag gegaan met al snel duidelijk resultaat
Fieke Verhoef

Olivia en Raci

Olivia Wong