Jouw afslankjourney begint met altijd jouw grote ‘WHY’.

Met mijn Coaching zorg ik ervoor dat je motivatie duidelijker wordt waarom je nou precies dat doel voor ogen hebt. Dat is namelijk jouw grote ‘WHY’. Daar draait alles om in het leven en ook bij afslanken. Hierdoor wordt jouw motivatie veel groter waardoor je succesvol afvalt.

Mijn bedrijf heet DietPlus en “Plus” staat voor ‘meer dan dieet alleen’. Bij afvallen gaat het namelijk niet alleen om eten en voeding. Mijn coaching is er ook op gericht om bekende valkuilen zoals: volgende week ga ik beginnen met afvallen, ik heb geen doorzettingsvermogen, vandaag is mijn collega jarig op te lossen.

Met andere woorden ook jouw ‘brein’ wordt door mij flink aangepakt. Daarom is mijn doel om tijdens de intake alles duidelijk te krijgen wat invloed heeft op jouw eetpatroon en levensstijl. Denk dan bijvoorbeeld aan je gezinssamenstelling, wisselende diensten draaien, niet van sporten houden, of een beroep zoals manager of kok, en zo zijn er nog veel meer. Dit alles heeft invloed op het eet- en leefpatroon.

Rekening houdende met al jouw bijzonderheden en eigenaardigheden maak ik een persoonlijk plan dat dan helemaal bij jou past. In mijn coaching is niets teveel of vreemd want ieder mens is uniek in haar of zijn eetpatroon en levensstijl.

Skip to content