Jouw afslankjourney begint met altijd jouw grote ‘WHY’.

Met mijn coaching zorg ik ervoor dat je drive duidelijker wordt waarom je nou precies wilt afvallen. Dat is namelijk jouw grote ‘WHY’

Daar draait alles om in het leven en dus ook bij afslanken. Hierdoor wordt jouw motivatie mega groot waardoor je succesvol afvalt.

Mijn bedrijf heet DietPlus en “Plus” staat voor ‘meer dan dieet alleen’. Bij afslanken gaat het namelijk niet alleen om het sec afvallen maar dat je met plezier afvalt.

Mijn coaching is er ook op gericht om bekende valkuilen, zoals: volgende week ga ik beginnen met afvallen, ik heb geen doorzettingsvermogen, vandaag is mijn collega jarig voor jou op te lossen.

Met andere woorden ook jouw ‘brein’ wordt door mij flink aangepakt. Daarom is mijn doel om tijdens de intake alles duidelijk te krijgen wat invloed heeft op jouw eetpatroon en levensstijl. 

Denk dan bijvoorbeeld aan je gezinssamenstelling, wisselende diensten draaien, niet van sporten houden, of een beroep zoals manager of kok, en zo is er nog veel meer. Dit alles heeft invloed op het eet- en leefpatroon.

Rekening houdende met al jouw bijzonderheden en eigenaardigheden maak ik een persoonlijk plan dat dan helemaal bij jou past. In mijn coaching is niets teveel of vreemd want ieder mens is uniek in haar of zijn eetpatroon en levensstijl.

Skip to content