Dè “must have” Afslank- en Stylinggids voor de kleine vrouw!

“In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.”

Ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de calorie-behoefte van de kleine vrouw. Dit was mijn drive om dit (kook)boek voor jou te schrijven. Ik help je op weg naar een slanker en gezonder lichaam en deel waanzinnig lekkere recepten met je. Een kookboek speciaal voor jou als kleine vrouw waar ik mijn professionele èn persoonlijke ervaringen met je deel.


Reviews van #KLEIN

Cardioloog G.H.J. Suverkropp werkzaam bij Dutch Caribean Cardiology Practice
“Speciaal voor deze doelgroep, die het vaak moeilijk vindt om af te vallen, is dit een absolute aanrader, met richtlijnen in een duidelijke handleiding.”
Johanna Koopmans, onderwijzeres basisschool
“Olivia is een enthousiaste diëtist die mij hielp om 18 kilo af te vallen. In dit boek zie ik haar enthousiasme en de praktische kijk die ze heeft terug!”

#KLEIN

slanksucces voor de kleine vrouw

In #KLEIN vertel ik je het geheim van slanke kleine vrouwen.
De kleine vrouw is namelijk uniek. Nadat ik ontdekte dat de meeste recepten niet afgestemd zijn op de caloriebehoefte van de kleine vrouw, was dat mijn drive om #KLEIN, het (kook)boek voor de kleine vrouw te schrijven. Naast de heerlijke recepten vind je ook stylingtips in #KLEIN. Tips hoe je je als kleine vrouw kunt kleden zodat je er optisch langer uitziet.

#KLEIN, slanksucces voor de kleine vrouw, is een boek voor de vrouw kleiner dan 1.67m.

Ben je een kleine vrouw en ben je geïnteresseerd in mijn boek?
Bestel dan mijn boek.
Liefs,
Olivia Wong.