Afslankpakketten

Met de afslankpakketten van BIAmed val jij op een verantwoorde wijze af. Dit merk mag alleen toegepast worden door artsen en gespecialiseerde diëtisten. Jij behaalt dus succes op een veilige manier. Tijdens het gebruik van afslankpakketten verlies je vet maar geen spiermassa. Je blijft hierna in balans door een verantwoord en uitgebalanceerd voedingspatroon.

Resultaat afslankdieet

Vragen of interesse? Twijfel niet en neem contact op.

flexitarier

Diverse afslankpakketten voor iedere wens

Als jij aan de slag gaat met de BIA-methode via DietPlus in Hilversum wordt jouw lichaamssamenstelling iedere twee weken gemeten. Hiermee zie ik of jij het programma goed doorloopt. Tijdens de meting wordt de verhouding van vetweefsel, spiermassa en watergehalte in je lichaam vastgesteld. Ik zie dan hoeveel energie jij per dag nodig hebt. Dat is erg belangrijk om te weten, omdat je dan gericht advies krijgt op de voedingshoeveelheden per dag. Het gebruik van de afslankpakketten is namelijk tijdelijk en samen zorgen we ervoor dat je gewicht altijd op pijl blijft. Natuurlijk is een afslankpakket wel een prachtige start om in korte tijd veel af te vallen. Kies jij voor 10 kilo afvallen in 10 weken? Of 5 kilo in 5 weken

Bestel jouw afslankpakket of maak een afspraak met mij

Heb jij al ervaring met BIAmed en wil je direct jouw gewenste afslankpakketten bestellen? Dat is mogelijk. Ik raad je wel aan om jouw afslanktraject onder begeleiding van een professionele diëtiste te doen. Neem dus gerust contact met mij op door te bellen naar 035 – 685 57 96, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@dietplus.nl.

Dietplus - Meer dan dieet alleen
Naar de inhoud springen