Samen kunnen we goed vaststellen of er bij jou sprake is van overgewicht. Best belangrijk. Want overgewicht verhoogt risico’s op aandoeningen zoals hypertensie (hoge bloeddruk), diabetes en hart- en vaatziekten. Bovendien kan een goed dieet bij overgewicht en andere aandoeningen voor een aanzienlijke verbetering van de gezondheid en zelfs de levensverwachting zorgen. Naast de gezondheidsissues en fysieke ongemakken zijn er ook gevolgen voor het psychologische welzijn: veel mensen met overgewicht zijn niet zo blij met zichzelf als ze zouden kunnen zijn. Is het niet eens tijd om jezelf een groot plezier te doen?


Heb je (ernstig) overgewicht en wil je dit gaan verminderen? De diëtisten van Diet Plus staan klaar om je hierbij te begeleiden. Dit kan op één van de vijf vestigingen.
Indien je gaat afvallen bij DietPlus kun je een keuze maken uit:

 

Over gewicht

Moet je een slanke den zijn of een gespierd wasbord hebben om goed in je vel te zitten? Nee hoor. De één is nu eenmaal anders gebouwd dan de ander. Maar, overgewicht is overgewicht, en dat is niet zonder risico’s. Overgewicht vergroot de kans op hypertensie (hoge bloeddruk), diabetes en hart- en vaatziekten. Bovendien zijn er ook minder makkelijk meetbare gevolgen die niet onbelangrijk zijn: hoe blij je met jezelf bent bijvoorbeeld. Dat wist je vast.

Maar nu?

Heb jij overgewicht en weet je niet wat te beginnen? Of ben je juist moe van al die wonderlijk eenvoudige methodes die tóch maar niet lukken? De vakkundige diëtisten van DietPlus staan klaar om je letterlijk én figuurlijk te verlichten. Of je nu man, vrouw, jong, oud, een beetje lui of juist hartstikke sportief bent: bij DietPlus maken we met jou keuzes die je passen. Dit kan door met persoonlijk voedingsadvies ‘gewoon’ te blijven eten maar ook met maaltijdvervangers (BIAmed programma). Wij helpen je verantwoord een mooi resultaat te behalen en begeleiden je zodat dat resultaat blijvend is. Dat is onze ‘gewichtige’ belofte!