Producten

Equilibre3 (EQ3) is een volledige maaltijdvervanger waardoor het hongergevoel niet zo snel optreedt. EQ3 bevat geen aspartaam maar sucralose als zoetstof. Tevens heeft EQ3 naast de traditionele shakes en repen een veelzijdige keus aan lekkere producten zoals: broccolisoep, kaasrepen, hartige taarten, wraps etc..

Maak een afspraak

Wat houdt EQ3 in?

Equilibre3 biedt haar klanten een totaalaanpak aan via een uniek eet-, beweeg-, en leefprogramma. Dit programma gebeurt steeds onder begeleiding van een erkende diëtiste, omdat we geloven in de positieve kracht van een professionele coach. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat diëten onder begeleiding werkt, ook op lange termijn.
Equilibre3 bestaat sinds 2009 en heeft inmiddels een netwerk uitgebouwd van meer dan 40 erkende diëtisten, verspreid over heel Vlaanderen. Equilibre3 is niet “het zoveelste dieet”, noch zijn de producten te koop in de retail, maar alleen via de erkende diëtiste.

Concrete doelstellingen van het programma zijn:

  • de gewichtstoename een halt toeroepen
  • een minimum van 5% tot 10% gewichtsverlies t.o.v. het startgewicht
  • het nieuwe gewicht en actievere levensstijl houden

Hoe werkt het?

Sinds de start doorliepen meer dan 1500 mensen het EQ3 Programma, waarbij als basisregel geldt: drie evenwichtige maaltijden per dag en geen tussendoortjes.

Het volgen van het EQ3 Programma gebeurt steeds onder begeleiding van een erkende diëtiste. De diëtiste start met het meten van het gewicht en lichaamssamenstelling. Daarnaast peilt de diëtiste naar de eet- en leefgewoonten, de gezondheid en eventuele medicatiegebruik van de cliënt. Op deze manier verkrijgt de diëtiste een goed totaalbeeld en wordt het mogelijk om een persoonlijk plan op te stellen met realistische en haalbare vooruitzichten. Het EQ3 Traject is gebaseerd op het inschakelen van lekkere en uniek samengestelde maaltijdvervangers, die volgens de Europese Voedingsautoriteit als doeltreffend worden beschouwd als dieet of om op gewicht te blijven.

Het zijn lekkere vervangmaaltijden, waarbij men geen honger lijdt, het lichaam optimaal gevoed wordt en men een gezond gewicht nastreeft. Naast de vervangmaaltijden, leert het EQ3 Programma je hoe je ook zelf gezonde en evenwichtige maaltijden op eenvoudige wijze kan samenstellen. Bedoeling is dat deze maaltijden op termijn je vervangmaaltijden volledig vervangen, daar waar je bij aanvang van het Programma één tot misschien wel gedurende een korte periode uitsluitend vervangmaaltijden dagelijks neemt.

Belangrijk bij Equilibre3 is het blijvend behoud van het nieuwe gewicht. Geen jojo-effecten. Dankzij het volgen van het EQ3 Programma maak je voor de rest van je leven “die klik” en blijf je gaan voor een evenwicht en gezond leven, zonder in te boeten op levenskwaliteit.
Wil je meer meer lezen over het product ga naar www.equilibre3.be.

Voordelen ten opzichte van
afvallen met reguliere voeding

  • Zekerheid van voldoende inname voedingsstoffen, vitamines en mineralen.
  • Helder en gemakkelijk: je weet precies wat te doen.
  • Maximale vetverbranding.
  • Behoud van spiermassa.

Deze manier van lijnen kán wat saai zijn maar…. het resultaat smaakt goed!

equilibre3