Afslanken bij DietPlus

Een voedingspatroon veranderen is niet eenvoudig. Het ontbijt overslaan, de hele dag door snoepen en tussendoortjes eten, regelmatig snackbar/fastfood. Het zijn vaak gewoontes die ontstaan zijn in de loop der jaren uit tijdgebrek en gemak. Voedingsadvies en begeleiding op langere termijn van een diëtist zijn tegenwoordig noodzakelijk. Soms is het wenselijk, of zelfs noodzakelijk, dat je in relatief korte tijd veel gewicht verliest. Dit is bijvoorbeeld het geval als je overgewicht gezondheidsproblemen veroorzaakt of verergert. Wanneer een regulier dieet niet of onvoldoende helpt, adviseren wij tijdelijk het gebruik van een maaltijdvervanger. De maaltijdvervanger die wij adviseren is BIAmed. Je kunt op 2 goede manieren afvallen: met reguliere voeding of met een maaltijdvervanger (het BIAmed programma). Beide manieren van afvallen hebben hun voor- en nadelen.

 

Afvallen met regulier voeding

Onze voedingsadviezen en diëten zijn samengesteld volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Ook houden we rekening met jouw wensen. Je kunt een afspraak maken op één van onze vestigingen.

Afvallen met een maaltijdvervanger

Wil je afvallen met maaltijdvervangers, dan is het van groot belang om dit onder begeleiding te doen. Dan leer je ook hoe je daarna op gewicht kunt blijven. Maak nu een afspraak met één van onze diëtisten.
wkkgz-it2-2
biamed-wit
equilibre3-2